Δραστηριότητες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

6 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!(Android,Windows Phone, ios) Μέρος 1ο

Σας προτείνουμε τις καλύτερες εφαρμογές για το κινητό σας. 
1) Facebook :H εφαρμογή που έχει κατακτήσει πάνω από 35.000.000 χρήστες κινητών  Αndroid,Windows Phone και ios.
2)Viber : Το Viber έχει ήδη γίνει γνωστό, και είναι μια εφαρμογή για να μιλάτε δωρεάν με οποιοδήποτε την έχει εγκατεστημένη. Η κλήση γίνεται μέσω της εφαρμογής και χρησιμοποιεί data σε αντίθεση μια κανονική κλήση. Στα προτερήματα είναι ότι δεν χρειάζεται εγγραφή, απλά την εγκαθιστάτε, μέσω της εφαρμογής στέλνετε ένα sms επιβεβαίωσης και μετά βλέπετε οποιονδήποτε από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο χρησιμοποιεί το Viber.
3)Clean Master : Το Clean Master, είναι μια εφαρμογή καθαρισμού όλα-σε-ένα, για το android, η οποία καθαρίζει την cache των εφαρμογών, διαγράφει αχρησιμοποίητα αρχεία, εναπομείναντα αρχεία, ιστορικό αναζήτησης καθώς και απεγκαθιστά εφαρμογές. Με αυτή την εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί επίσης να διακόψει εργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο και να απελευθερώσει περισσότερη μνήμη RAM, για να βελτιώσει τις επιδόσεις της συσκευής και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χωρίς δικαιώματα superuser.(Αποκλειστικά για χρήστες Android)

4)Avast! Mobile Security : Προστατεύστε το Android™ τηλέφωνο ή tablet σας με την κορυφαία σε βαθμολογία (4,5 αστέρια!) και δωρεάν εφαρμογή ασφαλείας για φορητές συσκευές, που περιλαμβάνει antivirus και αντικλεπτικό.
■ Το avast! Mobile Security προστατεύει τη συσκευή σας από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και spyware.
■ Σας βοηθάει να εντοπίσετε το χαμένο τηλέφωνό σας μέσω της λειτουργίας εντοπισμού τηλεφώνου, που βασίζεται στο web.
■ Οι λειτουργίες κλειδώματος συσκευής και/ή διαγραφής μνήμης εξ αποστάσεως που περιλαμβάνονται στο εξελιγμένο στοιχείο Anti-Theft διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή.
■ Εύχρηστα εργαλεία όπως ο μετρητής δικτύου, ο διαχειριστής εφαρμογών και το τείχος προστασίας (σε τηλέφωνα που έχουν γίνει root) σάς επιτρέπουν να έχετε πλήρη έλεγχο του κινητού σας τηλεφώνου.
5) Shazam : Σας αρέσει ένα τραγούδι που ακούσατε στο ραδιόφωνο ή σε κάποιο club; Το Shazam θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε αυτό το τραγούδι. Απλά, χρησιμοποιήστε το για να το ηχογραφήσετε και αυτό θα αναλάβει αυτόματα να βρει τον τίτλο και τον ερμηνευτή του.

6)Subway Surfers : Να και ένα παιχνίδι που αφορά τους φίλους που δουλεύουν στο Μετρό. Βοηθήστε τους Jake, Tricky & Fresh να ξεφύγουν από τον φύλακα και το σκυλί του. Τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και μαζέψτε όσο πιο πολλά κέρματα μπορείτε. Τρέξτε δίπλα στους συρμούς, επάνω στους συρμούς, επάνω στα σύρματα κλπ. Πολύ ωραία γραφικά και gameplay. Διασκεδάστε το!!
Χριστίνα Θεοδώρου (Α' ΓΕΛ)

3 σχόλια:

  1. τελειο και χρήσιμο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως δεν είναι όλες αυτές οι εφαρμογές χρήσιμες με εξαίρεση κάποιες. ....Παρόλα αυτά είναι καλή προσπάθεια αν εκληφθεί σαν υποκειμενική γνώμη. ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1a akomi xrisimi EFARMOFH einai to "Catch"... Oti kalytero apo atzenta/ organomeno seimiwmatario... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή